Bimhuis

Wed 03 Oct 2012

14:30   € 14 / kind € 10 i.c.w. Muziekgebouw aan ’t IJ

OORKAAN PRESENTEERT

H VAN ADEM

KINDERCONCERT (6+) MET O.A. ESRA DALFIDAN

Esra Dalfidan zang/compositie, Viktoriya Anastasova piano, Tobias Klein basklarinet/altsax, Jörg Brinkmann cello, Uli Genenger percussie, Toon Kuijpers spel, Cilia Hogerzeil regie, Joke van Leeuwen tekst en beeld

Op 3 oktober start de Kinderboekenweek met als thema ‘Hallo Wereld!’. Het draait daarbij om ontmoetingen met andere culturen, ook in dit unieke concert. Liedjes uit Turkije en Nederland in een theatraal programma met jazzmuziek vol Turkse invloeden.
Hoe ga je om met taal als je opgroeit in twee landen? Uit het eerste land ken je de liedjes die je gedachteloos zong en woorden die je al goed kon uitspreken toen je nog klein was. In het tweede land leer je nieuwe klanken waar je eerst je tong op breekt en nieuwe liedjes die al snel vertrouwd raken. Ook al begrijp je niet alle woorden, voor muziek is dat geen probleem.

H van adem! is een Oorkaan productie. Kaartverkoop via Muziekgebouw aan ’t IJ 020-7882000. Op de middag zelf zijn kaarten eveneens verkrijgbaar aan de kassa van het Bimhuis, geopend vanaf 14:00 uur.

Dit concert is om logistieke redenen verplaatst van de zaal van het Muziekgebouw aan ’t IJ naar het Bimhuis.

Ticket: € 14 / kind € 10

Comments